Nu är det bestämt.

Hejja!

Livet kommer nog att ordna sig för oss alla... Vi får se vad framtiden har att erbjuda, men den ser ju ljus ut.
Vilket roligt inlägg... Har inget vettigt att skriva, förutom att jag börjar jobba imorgon kl 08.00 så det är att gå på bädden för mig strax.
Har föresten varit inne i stan en sväng i dag (efter ett trevligt veterinärbesök). Beställde då en liten väska att frakta hem en hund i flygplan med. Den blir ju såld direkt efter på blocket.se. Den lär ju inte passa särskilt länge.

Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta ett tag *Tänk om man hade ett badkar*

Peace Out!

I natt föddes valparna!

I natt föddes ett gäng valpar någonstans i världen och förhoppningsvis ska en av dem bli vår.
Fråga mig inte hur det ska gå, hur det ska bli eller något annat, för det vet jag inte. Det enda jag vet är att det kommer bli kul. Bara att resa ner och hämta det lilla knyttet, ta hem den och bara mysa.

Undra hur många hundar som får plats i vårt lila hus?

Så, inom en snar framtid så kommer det bo en lite större flock i vår villa, men jag kan inte beskriva hur mycket jag ser framemot det. Jag är helt eld och lågor! J är inte lika impad... Men då är allt som vanligt då.
Jag skulle ju få en smärre chock om han började hoppa upp och ner i extas, det är liksom inte hans grej.

Så nu måste det fixas med en massa papper, kolla exakt datum för hämtning, boka biljett, fylla i en massa papper och så vidare...

Och nu ska jag snart iväg och jobba natt, tjingeling!

Föreläsning om problemhundar

Ja, det har jag spenderat kvällen till. Och ja, i ärlighetens namn, så får jag ju alltid för mig att varenda en av mina hundar är problemhundar. De alla har ju sina "missar i plantaget". Sen känner jag mig urkass som inte i dag hunnit med att ge alla balansövningar, nosarbete och kontaktarbete! Shit, dagens 24 timmar räcker inte till i mitt liv. Behöver minst 48 timmar på ett dygn.
Jag har faktiskt gjort en del i dag som inte har med hund att göra, men som måste göras, fast det hade ju varit roligare att vara med doggarna.

I morgon missar jag träningen med hundarna IGEN och på lördag också. Man kan ju tycka att ens liv inte är så innehållsrikt att man ska lyckas missa 2 träningar i veckan i 3 veckors tid, men så har det faktiskt varit. Det har varit jobb eller resor eller annat som inte går att rucka på.

I morgon ska lilla Hjärtat på hjärtundersökning. Det är lite spännande. Att ett hjärta av guld tickar där i tvivlar jag inte på, det är mer en kvalitétskontroll om man säger så.

Mammas Hjärta som bäbis


Peace Out!

Jag blir så trött...

Jag blir så trött på alla utgifter! Inga inkomster, bara utgifter känns det som.
Vi verkar ha hamnat i ett stim av otur... Man vill bara ge upp ibland.

I dag har jag endast fått en räkning på endast 4400:- (att det gäller hund kan säkert alla räkna ut).
Sen att bilen är sönder, Moyo ska hjärtundersökas, vi ska till Sthlm på utställning + alla andra trevliga utgifter man får varje månad. Ja, det är trevligt med dessa utgifter.

Det är bara och betala och se glad ut!

Tess: Se och skåda underverket HIMA. Hon är ju alla fall en positiv sak som hänt på senaste.



Peace Out mina bröder och systrar!

Jag är helt sönder!

Efter att ha avverkat 198 mil på två dagar är min kropp helt paj. Det var visseligen värt varenda minut av resan att hämta det lilla guldkornet.
Huliganerna här hemma är måttligt förtjusta... Eller, ja, Moyo han funkar ju med alla. Ice ville helst bara sitta och se ut som om det var jättesynd om henne. Vad hade vi gjort egentligen?!?
Maffia hon är sitt gamla vanliga Kommandora... Valpar, isccchhhh!

Nu ska gå och äta och titta på TV, bara ta det lugnt en stund... Jag är som sagt helt sönder i kroppen och knoppen.

Besök hos systeryster och ny vovve!

I morgon åker jag och lillasyster-yngst ner till lillasyster-äldst och sover över en natt.
Ska bli kul att se hur de bor nu, snacka lite skit och göra en visit på Dollar kanske... Och så klart träffa lilla E & F.

Tidigt tidigt på fredag morgon beger vi oss till mörkaste Småland. Endast 89 mil lång väg för oss att köra.... Men vi får bo 4-stjärnigt en natt med inomhuspool, bubbelpool och ångbastu. Passa på att äta ute, kolla lite på Växjö och sova gott en natt.

Sen hämtar vi vår nya bäbis, 8 månader. Hon ska bli vår nya stjärna!

Vänder hem på lördag förmiddag och räknar med att vara hemma på lördag natt... Det blir en häftig, men rolig helg hoppas jag.

Mest nervös är jag för att själv köra genom Sthlm, men det går väl också för en norrlänning *S*

Nu ska jag i väg och jobba natt.

Peace Out!

Så börjar det se ljusare ut.

Fick en kommentar i mitt förra inlägg. Det var helt UNDERBART att höra, Lille-Man är på bättringsvägen. Jag saknar han, han är verkligen en sköning till kille, alltid lika kul att vara med.

Bilen har bärgaren hämtat, så även där är vi väl en bit på vägen. Hoppas bara att det inte blir så dyrt, fast det lär det ju bli. Men gjort är ju liksom gjort. Bärgningen fick man i alla fall gratis *Tummen upp*

Har även pratat med kära A, min gamla arbetspolare. Vi har en plan på gång. Det gäller hund, i fall någon undrar.

Sen är det även andra planer på G, även det gäller hund. Och i dagsläget så verkar det som att den planen blir verklighet till helgen. Även med detta ber jag om att få återkomma.

Som sagt, allt måste kanske gå åt helvete innan det kan bli bra igen... eller nått sånt.

Man blir så handlingsförlamad när allt händer på samma gång... Jag har känt sån oro och vånda över Lille-Man och tänkt på honom varje dag. Det är en lättnad att höra att det går åt rätt håll.
Bilen är ju bara ett materiellt ting, den går att ersätta, även om jag så klart blev väldigt besviken.

Nu ska jag kolla lite vad som erbjuds på nätet.

Peace Out hörrini!


Bilen är trasig och jobbet slut.

Vilken UNDERBAR Alla Hjärtans Dag.... I dag har jag och J varit förlovade i 4 år. Vi sålde min tysk vid 12.00 tiden på förmiddagen. Vid kl 21.00 hade J sönder min nya bil.
Fick ett mail att jag fick pengar en månad från jobbet, sen blev jag uppsagd om det inte blev någon förändring.

Så jag sitter här, halvt grinfärdig, och hoppas och önskar att denna dag är en jävla stor mardröm.

Jag har ett sånt jävla oflyt så det inte bara finns...

Så, fin fin Alla Hjärtans Dag har det varit. Jag lär ju inte glömma den i första taget.
Romantisk var den också, åt uppvärmd fläskpannkaka och satt ensam i 4 timmar först medans J var i garaget och pajjade min bil. Sen sittandes i 5 timmar med J´s mamma.

Så nu är vi hemma, jag har inte ens tagit av mig ytterkläderna då det är svinkallt, sen ska jag duscha, sova och önska att jag vaknar upp i morgon och min nya heta amerikanska står ute på gården, Tysken är inte såld och jobbet är som vanligt.

Men hej, Welcome to Tina-Land...

Peace Out!

Ska sälja min bil

Nu ska skorven säljas... Jag måste erkänna att det tar emot när de ringer och vill använda den som reservdelsbil. What? Han är ju snygg min gamla tysk. Rostig och lustig, men han tar en dit man ska iaf.

Det rings och mailas konstant känns det som. Tänkte att ingen skulle vara intresserad, men det finns tydligen dem som behöver en gammal tysk att ta delar i från, även dem som vill köra den gamla tysken.

I morgon är J också ledig, liksom jag. Så då ska vi mäta i nya bilen för att sätta in hundburar. Sen antar jag att jag måste städa den gamla tysken i fall någon kommer och vill köpa den.

Så jag antar att jag kommer paja dammsugaren om det ska fortsätta vara -20 grader. Mitt på dagen är det hur skönt som helst, kring 12-13 minus. Då passar jag och hundarna på att gå ut.
I dag kändes det bara så skönt att leva! Gick efter skoterleden, solen värmde i ryggen, hundarna rusade och hade sig och det vara bara så härligt. Njutning!

Nu ska jag gå och hämta lite Cola Zero och fortsätta titta runt på sidor!

Peace Out!

Snyggt jobbat J!

Så min man är väldigt händig och duktig! Själv är jag mest i vägen, tror jag. Men jag har klippt vaddering tills jag fick skavsår på tummen, då lite duktig måste jag ju vara trots allt.
Imorgon blir det att sy fast så vävda etiketter på nylon band och måla pinnar... Hoppas brodyren är färdig i morgon, så vi kan göra färdig alla selar och skicka i väg dem...

Nu ska jag gå och sova, är vaken alldeles för länge. Jag har fått ledigt från "jobbet" (jag älskar mitt jobb, så jag vill inte ens kalla det för jobb) pga massa tråkig omständigheter. Men på måndag hoppas jag att det är över!


Såna fina etiketter ska jag sy på i morgon!



I morgon måste jag göra något så roligt som att tvätta och städa... Antar att hundarna också vill ge sig ut på en promenad eller ett race efter skoterleden. Vi får väl se.

Peace Out och God Natt!

Morgonmys i solen...

I dag är det -20 grader i skuggan, men varmt i solen. Vi är på väg ut och promenera snart, måste bara samla kraft inför att frysa... Hundarna passar på att sola på golvet. Jag har lovat min syster att fara på stan med henne, vi kommer ju frysa ihjäl...
Nu sitter jag ännu i morgonrock och i bakgrunden snurrar en tvättmskin. I kväll är det träning i ridhuset med hundarna, men ska det vara så satans kallt, så vette tusan!

Lite bilder från myset!






Peace Out, vi hörs senare!


Blev inge Top Model...

Jag började se, skulle bara sitta vid datorn när det var reklam... Sen började jag fixa med annat och missade hela skiten. Jag och J tog ut Ice och Moyo på promenad -17 grader celsius ute. Maffia, mamma och jag hade redan varit ute en långis när det var ljust och sol i dag, det har gjort henne nöjd och belåten...

Nu sitter jag och försöker hitta D-ringar och O-ringar i olika färger... Det går INTE! Jag blir så less, man googlar och googlar och googlar i förbannelse utan att hitta. Jävla skit.

Uppdatering: Sen att man inte har ett skit tålamod när det gäller datorer gör ju inte saken bättre... Trycker på knappar 72 miljoner gånger och tror att allt ska gå snabbare...

Äntligen kom banden till selarna!

Som vi har hökat vid postlådan varje morgon och inga band har kommit. Men så i dag, ett stort fint packet med 50 m 50 mm´s nylonband! Och 10 m 20 mm´s band. Så nu har J suttit hela eftermiddagen och sytt på selarna.
Vi har fått flytta leveransdatum 2 gånger redan, det känns fan inge kul. Så nu är det inlämnat på brodyr också... Så J kommer att få sy som en tok i veckan, tur att han är duktig. Jag är mest i vägen...

Nu början Top Model, och det kan man ju bara inte missa... Återkommer senare.

Tess: Jag SKA sy en sele till dig, en cerise en... Det har bara lite tid. Sen måste du ju så klart ha brodyr på!

Peace Out!

Bilköp, hundutbildning och hunddreggel

Japp, i dag hämtade vi MIN nya bil. I love it! Den är hur kul och skön att köra som helst, så nu står den ute på gården och glänser, vinröd och fin.
E kallar sin bil för den bleka fransyskan, så då kan ju jag kalla min för den heta amerikanskan. Hehehe...

Hade hittat på värsta klämkäcka raden att skriva som förklaring i min blogg, men så klart så har jag glömt bort det. Gammal, gammal...

Varit på hunduppfödarutbildningen i dag. Och som ni då förstår så är ju alla hundmänniskor där. Ändå satt jag där och störde mig på att jag hade hunddreggel på byxorna. Moyo. Moyo är killen som kommer och torkar av både dreggel och ögonsnor på ens kläder. Glad blir man, då man tror att han vill vara gosig, tills man ser en lång rand av dreggel på ena byxbenet.


Jag vill bara hälsa till Lille-mans mamma om hon läser här. Väntar på att han ska bli frisk och att vi syns snart. Skickar ett gäng styrke kramar till er!

Peace out!

Och så läste jag några bloggar till...

Vad fan ser alla ut att vara fotomodeller eller wanna-be fotomodeller?!?
Själv ser man ut som en gamla hundbajspåses innehåll... Eller som något hunden tuggat, som vänt och kommit upp igen...
Jag börjar helt klart undra om jag hamnat fel... Är detta en blogg sida för bara modeller eller de som har en önskan om att bli det?
Då flyttar jag härifrån illa kvickt, för då har jag verkligen inget här att göra. 165 cm i strumplästen (om jag står på tå), lite småtjock och har verkligen inte önskan att bli någon modell, om det så ens gällde stor tå-modell.

Nä, bäst att gå och sova så jag får min skönhetssömn, så kanske jag vaknar upp och är lite mer modellik i morgon.
(och colan är slut nu och hunden fiser bakom min rygg)

Uppdatering: WTF! Det står att jag är 19 år i infon. Gött! Hähähähä...

Så brände jag de där j*vla mackorna!

Ja, så brände jag mackorna, glömde Colan i köket, smulade ner hela tangentbordet och fick en äcklig bränd smak i munnen (tro inte för en sekund att jag INTE år upp mackorna trots att de var brända).

Det är alltså dags att gå och sova. Min gamla kropp orkar inte sitta här längre och så måste jag borsta tänderna för att få bort den brända smaken ur munnen.

Sov Gott! (Jävligt buttert)

Uppdaterat: Råkade trycka 42 miljoner gånger på spara och publicera knappen för att det gick segt. La ut 5 likadana inlägg. Buttert.
Uppdaterar 30 sekunder senare: Stavade fel och glömde några ord. Buttert.
Dags att sova?

Margarin överdos och Cola Zero

Hungrig... Det blev jag så här i natt timmen, sov alldeles för gott och länge i morse för att känna mig trött. Däremot hungrig. Och alla som läser detta ställer sig säkert frågan hur fasiken någon kan vara hungrig som käkat 2 kilo blodpalt till middag. Faktum är att det varken blev 2 kilo eller ens 1 kilo. 2 fina fasta paltar var det på min tallrik.

Så nu är jag hungrig. Försökte att inte väcka J genom att slamra för mycket i köket, men lyckades så där halvbra. Ville ha varma mackor... Inget smör, äter aldrig smör förutom till varma mackor, och då tar man vad man haver. Margarin! Jävligt bra för vikt och kropp, men vad gör man? (Och varma mackor överlag är jättebra för vikt och kropp)

Så nu ska jag äta varma mackor med margarin och dricka Cola Zero. Det kanske väger upp varann? I alla fall kan man ju inbilla sig det. Jag skyller på att bakåt-fyllan sitter i än, det kommer väl med åldern att det tar extra lång tid för alkoholen att tunnas ut i blodet.

Och just i kväll fick jag samma känsla som i krogkön i fredags... Satt här och läste bloggar och inser att jag är O L D. Ute. Gammal. Passerat bäst-före datum. Va fan! När hann jag bli så jäkla gammal?!

Shit happens! Alla kommer växa upp och kanske få den där känslan att man istället för att hänga i krogkön skulle ha dragit hem... Men än är jag inte S L U T.

En driftig liten kvinna

Det ska ju vara jag det!
Och varför då undrar du? Jo, för jag har gjort blodpalt i dag... Och inget annat. Ja, det var ju drivkraft utan dess like.

Nu skäms jag ju nästan! Har jag inte gjort ett skit förutom det? Jo, jag följde med karln ut och tittade på, TITTADE på, när han skottade snö... 

Fast jag har ju hjälpt J´s mamma att bränna en cd-skiva också, det är ju väldigt avancerat när människan ska ha Jerry Williams, Kelly Willis och sånt man knappt hört talas om. Sen att hon döpt alla låter till det hon trodde att de hette gjorde saken säkert enklare. Hört talas om Afro Man med låten Aha? Eller varför inte Back Steels Boys? Med sig hade hon ett kasettband som låtarna fanns på. J´s pappa kallade sig själv disc-jockey... Ja, de är moderna de där 55 åringarna.

Försökte hjälpa henne att hittade passande låtar då vi inte hittade en del. Jag gav henne Alice Deejay, hon valde Tom Jones- Sexbomb och Billy Idol- White Wedding... Smaken är uppenbarligen som baken *S*

Så jag kunde inte falla i paltkoma i dag pga all driftighet.

Peace Out!

Bildbevis...

Så klart hittade syrran oss på foto när vi sjunger... Japp, man ser ut att vara i minst 9:e månaden, men hej, jag lever ju mig in i sången i alla fall. Det måste ha varit No Woman No Cry.

Så håll till godo!


Notera gärna våra galna fans framför scenen... hahaha! Melodifestivalen nästa! Eller varför inte Idol 2009?

Peace out brothers and sisters!

Mange Schmidt och bakåtfylla

I dag är jag alltså bakfull. Inte så där "ligga under köksbordet i fosterställning-bakis", utan lagomt bakåt med smygande huvudvärk, trött som satan och konstant hungrig.

I går for då jag och min kära syster ut. Vi hamnar på ett uteställe och ställer oss i kön. Där inser vi fort att alla är 18+... Och vi är 20+...+....+....+ Syrran tittar på mig och säger:
"I kväll är jag inte en dag över tjugo!"
Jag håller med och säger, snäll som man är:
"I dag kan jag vara din storasyster för omväxlings skull, vi kan säga si så där 22 år."
Medans vi även står i kön så ser jag en affisch: Kolla syrran, Mange Schmidt ska vara här någon kväll... Äh va fan, det är ju i kväll!
Vi lämnar funderingarna på Mange och nöjda med vår bestämda ålder så vill vakterna se leg, KANONERS! Redan någon som inte anser att man är en dag över 18.

Vi glider in, 20 och 22 år gamla. Letar oss till baren och dansgolv. Intar scenen och drar av några karaokesånger, bla Främling (som jag givetvis avslutar med det berömda Carola movset) och No woman No cry. Ja, både tändare och busvisslingar fick man. Tror att movset var det som drog det längsta strået.

Sen börjar Mange spela, ja just ja, vi hade ju glömt bort han. Alla som verkligen är 18 står längst fram och skriker och hoppar. Vi håller oss längst bak och kör lite schyssta danssteg. Syrran skriker mig döv i örat:
"Vi måste fixa en autograf till min dotter!"
Jag tyckte det lät svårt, men sa att hon skulle försöka. Men nej nej, inte kunde hon det inte.
Och här börjar lögnen.... Jag tar på mig min mammaroll och går fram till en bartender. Kör min påhittade historia och att min 7årig dotter bara måååååste få Manges autograf. Han kan tyvärr inte hjälpa mig. Snackar då med en vakt och kör samma vals, bottennapp där med. Pratar då med krogvärden, visst, han förstod han hade ju själv en 8 årig dotter hemma (jag är en hemsk människa). Han skulle göra vad han kunde...

Och nu förstår ni, den lilla lögnen hängde med mig överallt, jag beklagade mig vitt och brett till alla om min lilla dotter som ääääälskade Mange Schmidt.

Hittar krogvärden igen och han pekar, i baren är Mange.

Jag glider fram till Mange Schmidt snygg som tusan efter 3 cider, ½ vinflaska, 2 drinkar och 2 6:or tequila...
"Tjenar Mange! Min lilla dotter bara måste få din autograf, hon bara älskar dig. Jag har redan fixat Brolle Jr autograf åt henne en gång när jag var ute."
Ja, den om Brolle Jr måste VERKLIGEN ha fått han laddad på att ge "min" dotter en autograf.
Visst säger han, hämta bara papper och penna.
Och så skriver han:
Till My
Största kramen
Mange Schmitd

Men ni vet, en hängiven mamma tvivlar alltid på att ungen ska tro henne och ber syrran fiska upp sin mobil och ta en bild på "mamman" och Mange.

Ja, det blev verkligen ett kanon bild! My´s mosters stora skalle tar upp nästan hela bilden och brevid ser man att det är en något överskuggad Mange... Att mostern också är jävligt packad syns också.

Tackar Mange med en kram och att han gjort en liten tjej glad. Man är ju så klart den bästa mostern i hela världen som gör vad som helst för att ungarna ska få sig en autograf...

Sen får vi två efterhängsna karlar på kroken. Vi villar bort dem på MAX, men de hittar igen oss. Vi går på en annan MAX (då har den ena gått efter långa utlägg om att han gör bäst att gå hem och lägga sig).
Den andra vill inte lika villigt ge upp.
Jag säger åt han:
"Du, syrran har både man och barn."
Svaret:
"Du tror inte hon vill då?"
Hmmm... svår fråga?!

Hur som helst, väl inne på MAX så vill han gå på toa. När han är där säger syrran, NU DRAR VI!
Vi rusar genom stan medans jag skriker RUN FOREST RUN! Det måste ha varit en schysst syn för gudarna.

Hoppar in i en taxi där vi har en väldigt givande diskussion med taxichauffören om månggifte. Syrran tyckte helt klart att man kunde ha flera fruar och att man kunde få en dag där man fick sex. Tex Monica har måndag, Susanne har tisdag, du onsdag. Ja, syrran, vi hade verkligen på oss våra Gyllende Dansskor i går. I vårt absoluta esse.

Kvällen slutar med att syrran råkar skalla mig, vi väcker upp båda man och ett barn med vårt diskreta kvällsfika.

Jag ringer och väcker upp min karl som kör 4 mil enkel väg och hämtar hem sin slagna dans/schlager/"mamma".
Tack älskling! Du är snäll du.
Hjälten smäller av i sin egen säng 05.00...

Just fan! Jag och gubben hann också med att köpa en ny bil i går... En vinröd Chevrolet Transport -99... Så har man stora hundar, så har man stor bil! Hämtar den på måndag... Men kom just i denna sekund på att jag då har hunduppfödarutbildningen, jaja, det löser sig.

Peace Out!

Någon som hört talas om 69:an?

Så tänker jag presentera min blogg som kommer att handla om livet i min värld och "De Tre Små Grisarna".

Gris nr 1:
"Vår förstfödda och stora kärlek ICE. Den största PrimaDonnan världen skådat. Typiskt terrier, störst, bäst och vackrast. Helt enligt henne själv. Kallas till vardags för Dollan, Dolores, Monica och mammas.
Ice delar motto med mig: Startar Du, så avslutar Jag.
"


Gris nr 2:
"Vår enda son. MOYO är Tjuren Ferdinand upp idagen med en släng av Alfons Åberg-syndrom som egentligen borde vara döpt till Fjant. Misstänker starkt en bokstavsdiagnos. Killen som är störig på ett skönt sätt.
Moyo, swahiliska för Hjärta, och det kunde inte ha passat bättre.
Moyos motto: Jag ska bara...
"


Och slutligen Gris nr 3:
"Italiensk Bulldozer med humör och hjärta som fick pga det namnet MAFFIA. Hon var också störst i kullen och det stora, stolta har hon gemensamt med mig. Väldigt "laddad" och lättstyrd med hjärtat där det ska vara.
Maffias motto: Jag springer inte runt, Jag springer igenom.
"


För att återgå till rubriken.
Var det någon som inte hört talas om 69:an? Här används den rätt frekvent. Även bakåtvänd sked gillas starkt.

Killen till vänster ser ut att vara rätt störig


Och han har 2 tjejer, ingen monogami här inte!

Nu vet jag att alla kommer att vilja köpa vårt golv, men det är icke till salu. Trovärt va? Det är fasiken det rysligaste golv jag skådat, men med en händig karl, lite driv och säkerligen tre hundar i vägen så kommer det snart vara fixat.

Så, nu har jag presenterat bloggen, och jag kommer säkert ha en triljon läsare... Man ska drömma stort!

Så här bor vi!



Ni behöver inte bli avundsjuk på färgen på huset heller, den finns säkert att köpa på ditt närmaste måleri.

Peace out!

RSS 2.0