Slå huvudet mot en vägg.

Ibland vill man ju bara göra det. Men inte i dag. Eller kanske lite.

Jag har drömt att jag skjutit Puppan med 10 skott, för att sedan ångra mig, åkt på utställning och sagt att skotthålen var att hundarna hade bråkat lite. Hur sjuk dröm var inte det?
I natt drömde jag att jag, A och lillasyster A var ute och åkte bil, med var några av hundarna. Och vi skulle över Mexikanska gränsen (?!?)
Jag drömmer nog de sjukaste hunddrömmarna. Andra drömmer om vinster och ära, jag drömmer om skjutning och bilfärd över gränser.

Nåväl, jag har ruskat av mig alla drömmar och samtal jag haft under dagen.
Vi fokuserar på Tinas HD/ED röntgen. Och på att det snart är dags för alla boxrar för årets första utställning. Det blir skojjigt värre.
Det här året kommer det nog inte bli så mycket utställningar för oss, jag har valt att satsa på träning/tävling det här året.
Planen är att Moyo ska göra BH provet till sommaren, men just nu är jag inte hoppfull även om ens tränare är det. Hima ska fortsätta träna IPO också, där går det dock lite långsammare, men det gör inget.
Vi håller även på att introducera Maliki och sedan även Titus.
Så vi är busy med andra ord.

J ville ställa ut Puppan på Vännäs utställningen, det får vi se hur det blir. Gamla, fina gumman.

Nu ska jag gå och luncha för att sedan förbereda mig mentalt att röntga Tina. Hehehe...

KRAMEN!

Längtar till morgondagen.

Hoppas på lika fint väder i morgon som i dag.
Tyvärr hade jag ju möte inbokat kl 13 och sedan vattengympan med mamma efter det så jag har inte hunnit njuta av det fina vädret lika mycket i dag som jag hade önskat.
Körde inget hundsim i dag i bassängen, annars brukar jag jämt köra lite för att underhålla min kära mamma. Vi hann nämligen inte simma något då jag hade en balja köttsoppa kokades hemma, och en karl som inte kan göra köttsoppa hemma. Så vi fick rappa på därifrån.
18.45 njöt vi av lite köttsoppa.

Jag har insett att Hima är apstark. Helt fucking otroligt stark. Starkare än Moyo Mannen.
Så vi ska ut och träna lite i morgon hon och jag. Och Moyo så klart på ett hörn. Det vankas utställning om mindre än en månad och då ska de vara i ännu bättre form än i dag (om det är möjligt).
Pluppan hoppade in i dag på 3 ben. Stackarns lilla gumma hade fått ett skrapsår på tån! Åh, då kan man ju nästan inte gå. Mjäkiga hundskrälle.

Dívka har börjat få lite former, det märks att hon blivit lite äldre. Men inte mycket vettigare för det :-D

Så vi håller tummarna för sjukt bra väder i morgon så jag kan ut och träna dem i behagligt väder!

Sleep tight!

Farsan med morsan

Var på bio i kväll med mamma, vi såg Farsan.
Den var helt ok. Lite sorglig i mellanåt också.

I morgon väntas middagsbesök, L och J med deras lilla son. Sedan skulle yngsta lillasystern komma hit på sleepover, så jag kunde färga hennes hår.

På lördag ska jag mata grannens papegojor. Är lite rädd för dem, men jag behöver ju inte taffsa på dem utan bara slänga in mat och vatten.

Annars var helgen inte så mycket planerad. A var sugen på en utgång, men det får vi se om det blir av, är inte så vidare pepp som det känns nu.

Nu ska jag prata lite med "ryssen", sen ska jag sova.

GOD NATT!

Kan man få höra något bättre?

Moyo har varit på IPO träning hela helgen med världens bästa Jörgen.
Vad är det absolut bästa man kan få höra om sin hund? Särskilt av en som själv deltagit på IPO VM.
"Han kommer att bli en av Norrlands bästa IPO hundar"
Jörgen var mycket imponerad av Moyo, citat: Jag gillar den här hunden väldigt mycket, det är sällan man ser en sån bra boxer.
Hello! Snacka om feedback! Ska kanske tillägga att Moyo före denna helg, endast provat på att bita i en bitkudde vid 2 tillfällen...
Jag är otroligt stolt över vad han presterat i helgen. Moyo har inga begränsningar, det verkar inte finnas något stopp på vad denna hund kan göra. Han är med på precis allt, allt är inte lika roligt, men han är med.

Moyo är en låg tempererad boxer med mkt kamplust, vilket gör att han kan fokusera på vad det är han ska göra och gör sällan några misstag. Han är nästintill perfekt, kommer aldrig någonsin få en boxer som han igen. Och får jag det, då kallar jag det en på miljonen.

Som vi sagt förut, det finns bara en Moyo Man, han är speciell den gossen.













Hathor Plator.

Nu ska jag sätta ut Hathor på annons. Nu är det bestämt att även hon ska flytta till eget hem.
Men åh, jag vill att hon också ska bo här... Lilla Hjärtat. Men hon behöver ett eget tryggt hem, det är hon värd.

Men jag kommer sakna hon ofantligt mycket.

I morgon är det dags för IPO kurs igen. Eftersom några hundar varit sjuka är det Moyo som får hänga med.
Får inte glömma kameran!

Ha det!


RSS 2.0