God Jul för fan!

Till alla jag inte skickat ett sms eller mail till, passar på att säga God Jul när natten nu blivit annan-dag. Snabb är jag inte.

Ho Ho Ho!

Jon & Kate + 8...

Såg just det programmet... Kom ihåg att A sagt till mig att de hade lämnat varandra. Och just i kväll kom jag på att kolla upp det.
Sant.
Och sedan läste jag vidare att det verkade som att Jon varit otrogen...
Då ställer jag mig frågan:
Vem är så funtad att man vill vara tillsammans med någon som har ÅTTA barn sedan tidigare? Ok, om man nu vill ha 8 barn tillsammans med någon, men få någon annans åtta barn på köpet känns... freaky.

Såg även bilder på Kate i bikini. Damn, hot mama... eller kanske man ska säga operated mama.
Ingen kan ha så snygg mage när man bärt på sex barn om man inte fått en fet operation efteråt.



Nu så.

Mitt grubbleri är över. Efter ett deep talk med J i morse, ett telefonsamtal med honom senare och några timmars sömn så är det som inget hänt. Puh! Trodde jag skulle få blödande magsår på kuppen.

Jag har verkligen inte tid att sitta här!

Jag behöver mina vänner.

Mitt liv stinker i natt. Jag har varit uppe hela natten och gubblat.
J sover och vi var heller inte direkt bästa vänner innan han gick och la sig.
Jag var tvungen att väcka han i natt och berätta om det som jag grubblade på. Han försökte trött peppa mig, men det gick inget vidare.

Jag känner mig bara ledsen, tom och totalt slutkörd just nu. Ibland kan jag sitta och fundera på om saker som händer verkligen är verklighet. För ibland är saker så totalt overkliga att det känns som det inte ska kunna hända eller som att det är en dröm och man snart ska vakna.

I dag vill jag bara krypa ner i ett hål och lägga mig i fosterställning och gråta en stund. Det brukar kännas bättre efter lite gråt.

Men så har man ju sin stolthet att bära på... Jag vägrar vara ledsen över något jag inte kan rå på.
Vad hjälper det?

Mina fina hundar snusar gott här runt omkring mig. Tacka fan för dem i alla fall! Hade de inte funnits så hade jag nog gått och lagt mig i sängen, dragit för alla fönster och inte klivit upp på hela dagen.
Och mina valpar. Har det fötts en finare kull så säg? Vilka fina små godingar de är. Jag älskar dem alla och deras små personligheter.

Snart kliver J upp och han lär inte vara så nöjd att jag sitter här än... Och i ärlighetens namn är jag det inte heller. Jag hade gärna sovit hela natten och vaknat glad och pigg.

Men usch, så mitt inlägg ser ut... Men det är verkligen en sådan dag i dag, eller det har varit några sådana ett tag nu. Jag har inte sovit ordentligt på en vecka snart.

Nu ska jag släppa ut hundarna att kissa.

RSS 2.0